Sunday, April 14, 2013

Bobo Dan Parody Sayang

Rasanya korang pun mungkin sudah pernah tengok video ini kan. Mula-mula tengok video Parody Sayang ini di FB, ingatkan orang Indonesia. Tapi lepas tengok Interview bersama Bobo di sini, baru tahu Bobo merupakan orang Malaysia. Nama pun baru tau juga, Bobo..

Gelak tengok video Parody Sayang dari Bobo ini. Geleng kepala ke kiri..geleng kepala ke kanan. Hinggakan saya pun tergeleng-geleng kepala juga tengok. Tapi tidak sangka pula video dia ini meletop. Hinggakan masuk TV..masuk media masa... Kalau di FB, tidak perlu lah cakap.  Memang ramai yang share video Bobo ini. 

 kalau anda stress..boleh tengok Video Bobo ini..:)

Selain Parody Sayang, banyak lagi parody yang dibuat oleh Bobo.  Kalau mahu tengok pergi saja ke Youtube.

Tapi yang paling best bila tengok parody Sayang oleh Johan Raja Lawak masa ABPBH..hehe..Kalau tidak berkesempatan tengok, boleh klik sini untuk menontonnya. Korang boleh tengok aksi gerakan pantas kaki dan rambut gerabang oleh Johan Raja Lawak hehe.. 


35 comments :

  1. sya pun ingat juga budak tu dari seberang..hhuuhu..baru tahu dia senegara..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama juga Nana..lepas tengok interview dia dgn Kaio baru tau dia ni senegara kita hehe

      Delete
  2. Hahhaa first time dengar lagu ni, and first time jugak tengok si Bobo. ramai peminat dia kat luar sana yer. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu femes dari seberang diparodykan oleh Bobo sampai meletop ..femes sampai masuk tb Nas hehe

      Delete
  3. cikna pun ingatkan dia Indonesia. huhu.. glemer dia. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. glemer meletop dia..artis pun parodykan video parody dia tu hehe

      Delete
  4. Replies
    1. gelak tengok dia part gelng kepala kiri kanan...

      Delete
  5. 2 lea.. ingat kan dari indonesia..

    ReplyDelete
  6. hahhaa... mmg lucu bah dia ni Mama Rey..kami klu menengok mmg ketawa..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tegelng bah kepala sy meningu dia geleng kepala aTie hehe..

      Delete
  7. Johan raja lawak menang best tempoh hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup Hanif..Johan memang best hari tu..gamat penonton dibuatnya hehehe

      Delete
  8. Johan kalau buat apa pun memang lawak, menjadi aje pulok tu...hehe. Buat vid. parody ni kadang2 best kadang2 xmenjadi. Cara mudah di zaman sekarang utk populer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..cepat femes kalau menjadi..tapi kena tahan kutukanlah sbb ada suka ada org tak suka hehe

      Delete
  9. nnti rietta tgk...ada nmpak dkat youtube...tpi mls pula nk tgk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 dulu malas juga tengok..tapi bila kat fb ramai yg share tertengok juga akhirnya hehe

      Delete
  10. haha..memang lucu...ingatkan dari indonesia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak tengok interview dia tu memang sangka dia ni org dari seberang..

      Delete
  11. aku pun sama, ingatkan orang Indonesia..melayu rupanya...hmmmm..
    kelakar tu mmg la klakor..lebih elok dan manis buat parodi yang mengajak kepada jalan yang baik dari buat benda tak berfaedah..betol tak?....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..itu lebih baik dan bermanfaat untuk semua..:)

      Delete
  12. haha..ank2 suka tgk video bobo ni..x sangka bobo ni org melaka tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ya ka M3H..org melaka rupanya dia ni..hehe

      Delete
  13. Replies
    1. sy yg sakit leher tengok dia gelengkn kepala dia tu hehehe

      Delete
  14. rasanya lepas ni Mama sy nak try buat video juga...boleh buat naikkan trafic blog...hehee...

    #tension sy tengok Bobo ni...lemah gemalai sangat...hehehe...pape pun part Johan punya memang meletop time ABP hari tu....we're JOhannerzz...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kompem pemes CKK nanti..bagi kaw2 meletop punya ya CKK..hehe..

      Delete
  15. pemos sd dia hihihi..tp bikin gali bogia klu ditingu betul huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pikir mula2 sumandak tu El Hardy..hehe..

      Delete
  16. ada saja cara diorang ni nak glamer, kan? tapi kelakar dan kreatif juga.. bagus macam ni daripada orang yang jenis share entah apa apa video kat u tube tu...

    ReplyDelete
  17. bobo ni memang meletop habis ah. kahkah

    ReplyDelete
  18. 1st tgok bobo ni, rasa boleh letak status lawak la..xdelah geli geleman ke menyampah sangat..wpun sangat over., but so funny..haha..

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...