Monday, April 22, 2013

Video Gwiyomi/Kwiyomi Yang Best

Gwiyomi..Kiyomi..errr. Ntahlah mana satu mahu disebut..Kalau baca dari sumber wikipedia Gwiyomi atau Kwiyomi ini bermaksud comel.

Demam sana sini Gwiyomo/Kwiyomi ini. Saya pun ikut jadi demam ingin tengok video yang jadi ikutan sekarang ini hehe..Suka juga dengar lagu comel ini. Terikut juga gerak-gerak bila mendengar irama lagunya. Comel cute... 
  
Bila tengok di Youtube ada yang best ada juga yang tidak best. Tapi Video Gwiyomi/Kwiyomi yang best bagi saya yang di bawah ini.
Gail Sophica 

Comel Cute betul budak Gail Sophica ini. Siap dia nyanyi sambil main gitar kecilnya..:) Terikut juga gerak-gerak kepala tengok budak comel ini..Dia menyanyi pun memang comel sangat..Memang Gwiyomi/Kwiyomi betul..:)

Maria Elena
Yang ini pun suka juga. Korang mesti kenal Bologger ini. Si cantik, Maria Elena. Bila tengok video dia ini, gelak terus tengok..Macam robot pun ada..hehe. Best tengok..


p/s: Sekali sekala dengar dan tengok benda yang comel-comel..buat diri ini jadi perasan comel hehehe...

54 comments :

  1. Maria elena in d houseeee. Hehehe. Release tension tgk mende2 cenggini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kdg2 tengok benda2 mcm ni buat kita relax sikit kan Nina..;)

      Delete
  2. salam kak...hehe..intan pon baru tau je benda alah ni....cute je..hehe..kak sihat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam intan..akak sihat intan tq bertanya kabar ya..
      budak tu yg comel betul hehe

      Delete
  3. Macam2 lah.. Tapi bukan citarasa saya kot, kureng skit. Tapi lagu tu memang cute, patutlah...

    ReplyDelete
  4. Gwiyomi bahasa rasmi dalam Korea.. Kiyomi bahasa urban aka tak formal la.. iha bukan kpopers tau, hehehe..
    comel la Gail Sophica tu.. siap main ukulele tu yg geram iha tengok.. MaMaRey dah tgk gwiyomi versi awek melayu tu tak? yg tu pun comel jgk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh mcm tu..yg sy tau maksudnya je hehe..
      gwiyomi versi awek melayu tu belum lg tengok Iha..nanti sy tengok ..:)
      tq info ini Iha,,:)

      Delete
  5. Replies
    1. hehe..tu lah dia..ada yg buat video ni skdr suka2 ja..rasanya tak lebih dr tu

      Delete
  6. he he he...setiap orang comel dengan cara yang tersendiri kak... ^_^ tiada siapa yang x comel...

    ReplyDelete
  7. Kalau budak kecik nampak cute... yg besar lain dah jadinya hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm budak Gail tu memang comel betul tengok dia buat gwiyomi kan..:)

      Delete
  8. Memang cute kan mama this Gwiyomi/Kwiyomi parody...sapa-sapa yang buat ni mesti rasa comelkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..lagu dia pun comel sgt..suka dengar..

      Delete
  9. hoho...ni memang comel lah budak kecik tu...rasanya nilah video gwiyomi yg sy suka...yg lain rasa cam takde pheeling nak tengok...
    tp yg ni serius comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada tengok dlm video thailand got talent..budak Gail ni ada join sekali..memang comel betul dia bawa lagu..bertambah comel bila dia buat gwiyomi ini

      Delete
  10. alaaaa x pernah tgk n try tgk kat blog ni pon x dpt sbb internet slow... nnt nak tgk la kat umah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti lia cuba tengok..cute tau hehe

      Delete
  11. Yang Maria Elena tu mmg kelakar kan, sempoi jer dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..tengok dia sempoi jer kan Nas..:)

      Delete
  12. ngeee comeynya budak tu..jijah pon terikut2 sekali..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sama dgn jijah..terikut sekali gerak kepala hehehe

      Delete
  13. comel bah yg budak tu Mama Rey..ada juga tgk di You Tube ni..
    start lagi demam Gwiyomi ni mengalah kan PSY...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bah aTie..demam panas gwiyomi suda skrg..kalah2 si PSY sama si Harlem Shake

      Delete
  14. paling suka video yg bdk kecik tu

    ReplyDelete
  15. kak zu belum pernah tgk lagi video ni..boleh lah tgk utube pasni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kompem kak zu suka budak kecil tu..hehe

      Delete
  16. mmg comel video budak kecik tu...
    lepas baa entry ni baru la faham maksud gwiyomi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan..ulang2 pn tak bosan..hehe..
      sy pn tak tau pn maksudnya ni..rujuk kat wiki baru tau apa gwiyomi kwiyomi ni

      Delete
  17. salam,

    firda datang balas kunjungan dan follow you =)

    nice blog..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam Firdawati..:)
      tq dtg bekunjung balas ke blo sy dan follow..:)

      Delete
  18. Replies
    1. cari kat wiki umi..sblm ini pn tak tau maksudnya

      Delete
  19. assalamualaikum ... ini rupanya ... ok gak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam seharum kasturi..:)

      gwiyomi/kwiyomi yg jd ikutan skrg ni

      Delete
  20. comel!!! hehehe.. aritu baca kat fb, macam2 rumors la mengenai makne benda ni.. ada yang kata, maknany "Sy suka yahudi lah" ape kebenda entah.. huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. err ye ke ena..mcm2 rumors dorang ye..

      Delete
  21. memang chomei tul gail tu...
    layan gwiyomi ni utk release2 tension best gak kan sis...
    leh buat tersenyum :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ulang2 tengok budak Gail tu buat gwiyomi hehe

      Delete
  22. comel..tapi teringin nak tengok mamarey buat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohh..sungguh tidak sesuai hehehe..

      Delete
  23. Emmm kalau budak kecik yg buat macam sesuai kot... baru nampak come...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm budak gail tu..comel dia buat gwiyomi ..:)

      Delete
  24. mamarey buat leh tak? mesti lagi cute..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh..nanti org lari lintang pukang tengok intan hehe

      Delete
  25. Baru fea time tgk kat sini. Ooo camtu gyiyomi...dulu oppa gangnam. Skrg miyomi lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ganti gangnam.skrg demam gyiyomi pula..:)

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...