Wednesday, April 24, 2013

Ada Berani...??

owhh..Tidak..sia nda berani..Korang..??

Gambar: ♥If you love someone because you think
he
or she is really gorgeous ... then its not
love ..
its "Infatuation" !!
If you love someone because you think
you
shoudn't leave him/ her because other
think
that you shouldn't ... then its not love its
"Compromise" !!
If you love someone because you think
that
you cannot live without his/her touch then
its
not love its "Lust" !!
if you love someone because you have
been
kissed by him/her ... then it's not love it's
"inferiority complex" !!
if you love someone because you cannot
leave
him/her thinking that it would hurt his/her
feelings ... then it's not love its "charity" !!
If you love someone because you share
everything with him/her ... then it's not
love..
it's "Friendship" !!
But if you feel the pain of the other person
more then him/her even when he/she is
stable and you cry for him/her ... that's
"LOVE" !!
If you get attracted to other people but
stay
with him/her without any regrets ... that's
"LOVE" !!
if you let him/her go knowing that he has
to
go but doesnt't want to ... That's (♥) LOVE
sumber FB

Gayat lah tengok dia tengah duduk hujung-hujung tu.. 


33 comments :

  1. Arghhh lagi la tak berani..lemah lutut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan lutut je lemah Nur tapi satu badan hehe

      Delete
  2. uiii.. boleh gugur jantung ni. hikkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jantung [un angkat tangan tak mau hehe

      Delete
  3. kite yang tengok nie pun rase gayat. kalau duk hujung tuh. tak tau la mcm mane. ke bawah la agaknye. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu lah Annyss..
      sy dibagi upah juta2 pun tak mau duduk hujung tu..

      Delete
  4. Hana ok tapi pastikan hana sorang ja dan merangkak.jenguk2.kalau kaki letak mcm dalam gambar tu xberani . haha

    tapi hana terbayang kalau batu tu retak ( mcm dalam certia2 kartun.hehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. beraninya hana..sy tengok pun tak berani..kalau mcm katun dlm tv jatuh pn tak pandai mati..pengsan kejap hidup balik hehe

      Delete
  5. saya berani tengok dari jauh ja mama..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh Nana..sy tengok pic ni pn angkat tgn

      Delete
  6. Haha..memang tak berani lah..walau di bagi duit..huhu..seram je tgk tu Mama Rey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. walau berjuta nda jg sy berani aTie hehe

      Delete
  7. tengok gambar pun dah gigil kepala lutut...
    nak soh duduk camtu....kim salam je ler....

    ReplyDelete
  8. haha..dah tentulah tak berani mamarey..tgk pun dah gayat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy naik jambatan yg tinggi mana pun gayat M3H..nikan pula tinggi mcm tu..ngehh..mcm Rasp kata..kim salam jer la :D

      Delete
  9. eeeeeeee tak sanggupppp walau dieri duit sejuta

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon tak mau CeqGu..walau berjuta diberi..adeh baru tengok pn gegar2 lutu dibuatnya hehe

      Delete
  10. hemm..secara jujurnya...semacho2 sy tapi kecik je hati sy bila duduk dkeat tempat tinggi...gayat Mama :P

    ReplyDelete
  11. Whargh....takut. Tengok gambar aje dah boleh feel the tense..kalau nak gi dekat or duduk kat situ, agaknya boleh pengsan kot..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengsan terus jatuh ke bawah..adeh..tak nak la duduk kat situ..

      Delete
  12. Baru tengok dah gayat...bila alami sendiri, agknya kaki pun terpacak kat situ..mcm kena gam

    ReplyDelete
  13. G.A.Y.A.T...saya sangat takut dengan ketinggian

    ReplyDelete
  14. Tengok dari point of view, cececeh mmg tak berani, tapi kalau dah sampai sana dengan view cantik kat bawah, hilang terus gayat tu kot.

    ReplyDelete
  15. Bestnya berada di situ, menikmati keindahan alam ciptaan Ilahi. Saya sukakan tempat tinggi, ditempat tinggi pandangan kita luas dan jauh. Banyak yg kita boleh nampak dari perspektif yg berbeza.

    ReplyDelete
  16. xbrani la,gayat,heheh kt bangunan 3tingkat jek da gayat nikan pulak cmni,,tidaklah jwbnya=)

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...