Wednesday, February 5, 2014

Sudah Jatuh Ditimpa Tangga



Haduhh!!...Sudah jatuh ditimpa tangga.. Nak gelak pun ada..kesian pun ada...

sumber: FB

21 comments :

  1. Ya Allah..kesian juga org tu MR... malang bertimpa2 bah....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bah aTie..entah apa jadi sudah dia lepas masuk dalam lubang tu kan..

      Delete
  2. Replies
    1. Tu lsh Fiza..mula2 gelak smbil geleng kepala..tp yg langgar lori tu..aduh kesiannya..apalg yg jatuh lubang tu..mcmna nasibnya pn x tau..

      Delete
  3. I'm speechless and could not express what should I say, yang pastinya memang kesian kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup Farah..bertimpa2 malangnya..kesian tengok..nak tahu sbnrnya apa berlaku strsnya..

      Delete
  4. Terkedu sambil ketawa... Malangnyelah nasib.

    ReplyDelete
  5. waduhhhhh...ni betul ke edit mama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr CCTV Raudz..kurang pasti pla smada vid ni d edit..tp mmg kesian lah lelaki tu

      Delete
  6. hati panas ? tak dak lesen ? ka mata itu sudah rabun ... sendiri cari bala tu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelam kabut dia lps langgar pertama tu..mmg sd nasib dia agaknya masa tu x bgs..

      Delete
  7. adehhhhh.. apa lah malang sangat nasibnya tu.. kesian die.. kene baca bismilallah byk2 tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malang berkali2 kn Hanie..plg kesian tu jatuh dlm lubang tu..

      Delete
  8. Tak dapat buka lah pulak.....huhu

    ReplyDelete
  9. kisah apa ye?...bunda tak bolih bukak..

    ReplyDelete
  10. Kisah sorg lelaki mnungang motosikal berkali2 mlanggr kndraan..mla2 lggr bas..pas tu kereta..pas tu hmpir lggr motor..plg teruk langgar lori..dan paling kesian bila dia termasuk dlm lubang bsr tu dgn motornya sekali..

    ReplyDelete
  11. pnh tgk video ni.
    pn rase confuse jgk nk gelak ke nak kesian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah lyaa.tp bla time langgar lori tu n masuk dlm lubang mmg kesian tengo

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...