Sunday, February 23, 2014

Cerita Kelmarin

Jam  1:30 petang kelmarin menghadiri event Jambatan Sophie Paris Tamparuli Katalog Volume-17 Launching + Majlis Hari jadi tuan punya BC Sophie Paris Tamparuli. Pergi dengan ditemani seorang sahabat yang baru juga join member Sophie Paris ini. Ini pertama kali sebenarnya join event dorang ini. Majlis ini diadakan dekat Mango Garden Restaurant, bersebelahan dengan Rumah Terbalik. Siapa yang pernah datang ke Rumah Terbalik pasti tahu Restoran ini.

Ok lah jom layan pic bawah yang sempat saya tangkap kelmarin..


sophie paris, mango garden restorant, rumah terbalik
Tulis nama untuk kehadiran dan untuk Cabutan Bertuah..

sophie paris, mango garden restorant, rumah terbalik tamparuli
Acara bermula
sophie paris, fesyen shows, rumah terbalik
Mrs.Sina ~ BC Sophie Paris Tamparuli..
Tangkap pic dari jauh sebab duduk di belakang

Fashion Shows..
Cik adik-adik malu-malu pula naik atas pentas..

Mamam time..Buah tu ambik dulu..

Hah!! kawan tu asyik sangat makan..Tangkap pic tak sedar..hehe

Ni best..makan sambil bercermin hehehe..
Cermin besar dalam Restaurant..

Satay..banyak
bedal ni sebab kuah kacang nya sedap bangett..hehe

Lucky Draw..Rezeki..Masa makan nama di panggil..
Terima Kasih Sophie Paris Tamparuli..

kek harijadi
Kek..Pink Kaler..
Selamat Hari jadi yang ke 53 untuk Mrs.Sina


rumah terbalik, kereta terbalik
Kereta Terbalik..
Ambil dekat Luar Mango Garden Restaurant

rumah terbalik
Rumah Terbalik Tamparuli..
Masuk RM10 (dewasa) & RM5(kanak-kanak)
Ni tangkap masa dalam Mango Garden Restaurant.

 Wah!! banyak sangat pula MaMaRey share gambar ye..huhu..

Apapun selamat berhujung minggu korang semua..Moga ceria..happy-happy bersama keluarga hari ini..^_^..


21 comments :

  1. ooo nda tahu plak ada restoran dekat rumah terbalik ni.....nanti mo pigi try lah kunu makan sana...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. P lah Mia..sebelah kiri sama Rumah Terbalik tu..kecik bah pintunya hehe..

      Delete
  2. ooo nda tahu plak ada restoran dekat rumah terbalik ni.....nanti mo pigi try lah kunu makan sana...:D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Yup Hanif..paling ceria Mrs.Sina masa tu..senyuman sentiasa terukir..

      Delete
  4. Replies
    1. Kek harijadi ke 53 thn Mrs.Sina tu..

      Delete
  5. wah! bestnya MR... event pun meriah jak tgk tu..ramai juga yg datang kan ? kami blm pernah smpai rumah terbalik ni... ndak tau lah bila mo ke sana..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai aTie..event plncrn new catalog n birthday celebration bah ni..ramai yg dtg meraihkn..dtg kk singah kijap sini lah aTie..

      Delete
  6. bestnya event ni.. bertuah akak first time join terus dapat lucky draw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. X sangka jg tu Chic Na..time mkn nma dpanggil..rezeki akak hari tu hehe

      Delete
  7. Seronok dapat pergi makan2...santai2 dan dapat hadiah pula tu! Memang best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..mmg best BM..dapat join dgn dorg..n kenal2 dgn member2 yg lain

      Delete
  8. Thanks mamarey..meriah evet ya..mama dapat lucky draw ke..nway comel kereta terbalik tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup Raudz..dpt lucky draw..sehelai tshirt..comel kn keta tu ^-^

      Delete
  9. tahniahlah dapat lucky draw...seronok kan pergi event camni...meriah jer nampak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Bunda..mmg serenok Bunda..jumpa n dpt kenal2 dgn member yg lain...

      Delete
  10. meriahnya mama.. kalau buat di penang mesti serbu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mesti2..kalau ada kat penang nti nina serbu..^_~

      Delete
  11. wah semua terbailk2 ye,,menarik,,heheh byk2 mknn yg paling tetaik ialah sate,haha dh lame tak mkn sate ni, terliur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah! Tu satu sbb jg tu bedal byk2 sbb kuahnya sedap n mmg lama tk mkn hehe

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...