Wednesday, February 19, 2014

Parking Saya Punya!!


Tidak kira siang atau malam tempat parking kereta tu sentiasa kelihatan ada tong. Kalau bukan tong, motosikal akan diletak di situ secara melintang... Walaupun telah menimbulkan ketidakpuasan hati sesetengah penghuni tapi tetap.."Parking Saya Punya!!"...


24 comments :

  1. Barangkali mmg dia punya tu mamarey...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh tu la Mia..sabar ja lah..hehehe

      Delete
  2. dia da tulis nama dia kat situ... Mama Rey tak Nampak kot.. hehehe.. gurau je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..agaknya lah sbb tu x nak org parking kt situ

      Delete
  3. hurm. kes yang sama kat tempat erna ni. geram sangat rasanya. sampaikan ada tahap jiran ni...sanggup naik ketuk pintu rumah ibu dan suruh alih kereta yang erna parking. dia cakap nak parking kereta dia di situ! apakah????? geramnyaaaaaa.........

    ayah cakap tak payah gado2, pi la erna ni alih kereta. kalau ikut hati memang tak nak alih. tanah tu bukan nama dia pon! geram geram geram. fuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar Erna..mmg sepatutnya parking tu siapa2 pn bole guna kn..

      Delete
  4. Tong untuk apa itu ya ? kurang jelas dari sini lihat fotonya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tong tu d letak d tmpt parking kereta...maksudnya parking tu dia punya..

      Delete
  5. huhuhu..selalunya part macam ni jadi bile kita duduk apartment atau flat..memang akan berebut parking punya..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau apartment, bukan sudah allocate parking?

      Delete
    2. Tu lah Mommy..waktu siang parking x penuh tp mlm tu mmg penuh..tu sbb ada yg tanda sedia parking tu..

      AA..Apartment tmpt tggl sy siapa2 pn bole parking..

      Delete
  6. ada jugak yang mentality macam ni erk....bukan parking kawasan flat ke..apartment ke..parking first come first serve ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepatutnya mcm tu lah AS tapi tulah..nak jg buat cam tu...

      Delete
  7. sedangkan bumi ni pun bukan kita punya kan???

    ReplyDelete
  8. Area our house pun ada yang buat macam ni mama...macam selfish sangat coz sepanjang masa ditanda..padahal tak digunakan pun..hari tu ada yang alihh dah gaduh besar..hmm...macam-macam manusia ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah kesnya tu dsini Raudz..jika alih kompem marah pny..

      Delete
  9. selalu juga jadi di taman tempat kami sewa ni MR.. org begini mementingkan diri bah...bikin geram bah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah jg kn aTie..ada yg komplain tp tu lah tetap jg sn..nsb baik lah jg bkn semua penghuni mcm tu..

      Delete
  10. tu tempat parking tong tu sebenarnya hehehehe oppppss....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengganti kereta sementara waktu...hehehe

      Delete
  11. maybe parking berbayar tu..ekeke..dia dah bayar kot..
    kalau tak,selfish la macam tu

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...