Wednesday, February 13, 2013

Wordless Wednesday : Kawan


Siap peluk kawan masa tangkap gambar..:D

47 comments :

  1. alo.. alo.. berkawan kecik2 tak per gitu tau.. beso nanti tak leh tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sebenarnya dia nak angkat kwn dia tu..tu nampak mcm peluk hihi

      Delete
  2. Assalamualaikum Mama

    tanda kawan la tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam atuk..
      dulu ms kawan dia masi dlm perut..ank sy selalu minta dukung dgn mak kawan dia tu hehe..

      Delete
  3. Biasalah masa kecik tak tahu malu bila besar sikit mesti tak mahu dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti besar tengok gambar ni malu2..hehe

      Delete
  4. ala..la..la..comell jak dorang dua ni..
    berkawan kah tu adik beradik??..
    sy suka peluk lengan hubby klu snap picture..haha:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bekawan tu Atie..lama nda jumpa ba tu..

      peluk tgn tanda kasih sayang hehe

      Delete
  5. Salam Mamarey,

    Wordless :Comelnye...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. yg girl tu anak cina tu sbb kulit putih..:)

      Delete
  7. Sahabat Sejati nih... hehe.. comel!

    ReplyDelete
  8. ehem ehem...dah minta izin mak paknya ke tak tu hehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada..maen tarik peluk jak..haha
      dia nak angkat kawan dia tu sbnrnya..hehe

      Delete
  9. bila dah besar , tunjuk kat dia , confirm malu ... heheheeee

    ReplyDelete
  10. amboi..adik beradik ke ni? comelnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan adik beradik tapi kawan-kawan..kawan yg lam tak jumpa..hehe

      Delete
  11. uuuwhhh sweeet. Sayang sangat dia kat kawan.

    ReplyDelete
  12. salam mamarey...comelnya dua2 budak ni,..anak mama ke? comel sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam CKK..
      yg boy anak sy..yg girl anak kawan ..:)

      Delete
  13. heheh comel je dua2 orang tu.. hope besar nanti pun jadi kawan baik... mesti sweet.. >.<

    ReplyDelete
  14. boleh jadi sahabat sejati hingga dewasa kelak..insyallah..:-)

    ReplyDelete
  15. kawan ke? ingatkan adik beradik. muka ada iras je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan-kawan sja..err ada iras ke.. hehe..

      Delete
  16. Replies
    1. kacukkan cina..tu sbb nampak putih comel :)

      Delete
  17. Replies
    1. sbb mak2nya cute miut juga hahaha..(perasan..)

      Delete
  18. huhuhu...comel je..siap peluk lg tuh

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...