Thursday, February 21, 2013

Award Persahabatan Dari Hermanbagus

Penghargaan dari sahabat  seberang..  


Saya telah menerima ini dari sahabat blogger Hermanbagus.  Terima kasih atas pemberian ini.  Terima kasih kerana sentiasa datang berkunjung ke blog saya yang tidak seberapa ini.  Setiap kunjungan dan komen dari Hermanbagus amat saya hargai..:)

24 comments :

  1. wahh...dapat Award!.. Tahniah Mama Rey...
    terasa dihargai kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk kah Tuan Rumah?? hehe...:)
      menunggu n3 baru...

      Delete
    2. rajin bah Atie ni menerajah..tq Atie selalu dtg sini..
      ya..rasa dihargai juga dapat penghargaan mcm ni..:)

      Delete
  2. selamat ya mama rey atas awardnya :)

    ReplyDelete
  3. wahhh... tahniah dapat award hihi

    ReplyDelete
  4. Salam...
    Wah! Berkilau-kilau...silau mata!

    ReplyDelete
  5. wahh.. ad award lagi.. tahniah2!

    ReplyDelete
  6. wahh dapat award .....tahniah mama

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..ada rakan blogger dari seberang.

    ReplyDelete
  8. seronoknyer dapat award gitu.. bukan mudah nak dapatkan...

    ReplyDelete
  9. wow..bestnyer dpt award..tahniah mama..:-)

    ReplyDelete
  10. Selamat siang sobat, ada bingkisan award buat sobat, silahkan di ambil di Blog Arluva Story, Terimakasih.

    ReplyDelete
  11. wah..tahniah mama dapat award persahabatan

    ReplyDelete
  12. tahniah!!!bertuahnya mamarey.
    kalu gitu saya pun dikira bertuah jika mamarey sudi time
    saya lak..... jemputlah ke blog saya lak....
    he..he...he...

    ReplyDelete
  13. kelassss kau mama rey.. menang award lagi hehehe ^_~ congrat yer

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...