Sunday, May 12, 2013

Coklat Cadbury Untuk Mummy

Pagi tadi kaka dan adik-adik ke kedai. Setengah jam kemudian..Pulang dengan membawa makanan yang di beli dari kedai. 

"Mummy..ada makanan untuk Mummy dalam peti sejuk.."

Buka peti sejuk dan nampak...


Wahh..Cekelaatt lah..kesukaan hati..hehe..

"Ini untuk Mummy ka.."

"Ya..Untuk Mummy..Kan Hari Ibu..Beli yang Mummy suka"


Tima kaci anak-anak..:)


33 comments :

  1. hehe..rajinnya kaka bawa adik2..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin cari makanan sebenarnya hehe..

      Delete
  2. Wahh. Bestnyaaaaa. Pandai anak2 akak

    ReplyDelete
  3. Salam manis buat Mama...

    Semoga menjadi ibu yang terbaik buat anak-anak..amin...:D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. selalu kalau ke kedai anak2 mesti belikan coklat..hari ini anak2 beli besar sikit..

      Delete
  5. untungnya anak2 tak lupa ibunya :) selamat hari ibu

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu ke kedai mmg anak2 akn beli sesuatu..kalu tak ada..anak2 bagi kongsi makanan dorang..:)

      Delete
  6. mesti berbunge-bunge hati mummy kan, dapt cekelat feveret dr insan-insan tersayang.. mereka, anak-anak yang sangat baik (^_~). bertuah mummy.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap kali ke kedai anak2 selalu beli cekelat..dorang nak sy jadi tembam berlemak..hari ini cekelat besar sikit bagi sy lagi cepat berlemak haha

      Delete
  7. wah mama..dapat coklat free ya...hihi..

    ReplyDelete
  8. Wah dapat surprise tu, tahniah Mamarey
    Selamat hari Ibu

    ReplyDelete
  9. wah...sedapnya cekelat cadbury tu..hehehe..

    ReplyDelete
  10. Salam Mama, baiknya hati anak2 mama ye? Anak kakpb takde beri apa pun, cuma sekeping kad tertulis kata2 indah. Belum sempat update kat blog. Oh ye, kakpb letak link Mama kat blog list kwn2 Sabah tau.

    ReplyDelete
  11. Hadiah coklat siapalah tak suka kan..
    Kakak dapat kad dan ucapan aje sebab anak tak balik..

    ReplyDelete
  12. Hehe, anak-anak yang membanggakan cik bu :)

    ReplyDelete
  13. bagusnya anak2...ingat apa yg ibu suka makan

    ReplyDelete
  14. sedap tu mamarey..surprise dr anak2 ye.

    ReplyDelete
  15. Pasti terasa sungguh bahagia dapat hadiah dari anak2. Semoga anak2 sentiasa mengingati ibu dan tidak hanya kerana hari ibu... Kasih ibu sepanjang masa begitulah jua hendaknya kasih anak2...

    ReplyDelete
  16. Sweet aje akn mamarey..as sweet as the cadbury..selamat hari ibu nway..mama

    ReplyDelete
  17. terharu sgt bila dapat apa2 pun dari anak2 kan !

    ReplyDelete
  18. alahai seronoknyer.. kiranya alert gak diaorang yang cekelattu kegemaran ibunya...

    ReplyDelete
  19. walau mrk beli dgn duit pemberian mamanya , tapi tu pun dah bagi touching kan !

    ReplyDelete
  20. sweet bila ada yg mengingati kan? hee

    ReplyDelete
  21. syukur macam ni... bestnya ada anak anak yang baik dan bijak macam anak anak Mamarey ni... sejuk hati....

    ReplyDelete
  22. wah pandai betul diorg ni ambek hati maknya... :)

    ReplyDelete
  23. wahh bestnya..untuk Mamarey dapat anak2 yang memahami..Alhamdulillah..

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...