Thursday, March 20, 2014

Tulisan Bulat & Lagu "let It Go" Frozen

bulat-bulat
Lagi Hobi Terbaru Puteri Bongsu saya, Nur Maryam yang kini berumur setahun lapan bulan. 
Suka ambil pensel dan buku lama abang-abangnya dan tulis-tulis..conteng-conteng. Sebentar tadi ini hasil tangan comelnya. Tulisan berbentuk bulat. 


"Let It Go"..best lagu ni..Movienya pun best.
Ini pula lagu yang digemarinya sekarang. Lagu dalam filem animasi Frozen bertajuk "Let It Go". Bila dengar lagu ini, terus datang cari..Dan nyanyi..go..go..go..sambil menari-nari angkat tangnnya..^_^

25 comments :

  1. apapun yang dilakukan anak kita selalu terlihat lucu dan menyenangkan kita ya bu...benar2 pelepas penat dikala lelah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu WS..menghiburkn hati bla melihat gelagatnya..

      Delete
  2. saya pun suka lagu & citer ni kak.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kn Chic Na.. byk lagu..best2 semuanya tp ni Nur Maryam plg suka.....betul la kata Ummi Ain crita ni best..^-^

      Delete
    2. best kan Lyina movie ni..ndak bosan sntiasa berlagu hehe..^-^

      Delete
  3. seronokkan tengok telatah anak2 kecil ni...hilang rasa tension...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Bunda..seronok tengok telatah dorg..smkin besar smkin byk yg dorg tahu..^-^

      Delete
  4. keletah budak2 ni kadangkala tak terduga..merekalah peghibur hati..

    p/s kat sekolah pun sama. budak2 tahun 1 memang jadi gurauan

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah sekali tu kak Anim..sy nmpk dia betulkn stopdoor..sy dekat dn cuba tolong..Maryam kata.."da buih"(x bole) mksdnya jgn kacau smbil angkat jari telunjuknya gerak kiri kanan..gelak sy dibuatnya hehe..

      citer animasi ni bdk2 suka sgt kn kak..^-^

      Delete
  5. pandai dia lukis bulat2…
    saya pun suka dgn lagu let it go…. citer Frozen mmg best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulisan pertama brbentuk bulat tu nur^-^..

      bestkn citer dia..lagu2 tu yg mnambhkn bestnya..

      Delete
  6. Itulah telatah anak2 yg menghiburkan hati...tanpa mereka, pasti sunyi....spt saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..ada tu nanti BM..cuma rezeki blm ada lg...

      Delete
  7. same la ank aku pun suke sngt ngan lgu nih.,
    aritu aku pasng citer nih konon nk tengok ngan dia., sudah nya dia lelap aku yg mlyan smpai abis., huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..penat agaknya tu..smpi tertidur..

      Delete
  8. yoler anak2 akakpun sama menari sebijik cam cerita frozentu.. memang suak betuller budak2kan dengan laguni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak...ntah dah berapa kali dah ank2 tengok movie ni..ulang2 tengok..hehe

      Delete
  9. Alaaaa...tak boleh tgk lah video tu.

    Rajinnya anak dara ni ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dtg rajinnya Fiza..dgn kaki tanganya skali ditulis huhu

      Delete
  10. Replies
    1. mcm maknya nina hehehe..gurau jer ^_~

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...