Wednesday, March 12, 2014

CPUV Nuffnang pertama 2014



Alhamdulillah...Satu CPUV nuffnang melekat di blog ini. Ini kira iklan pertama di blog MaMaRey dapat tahun 2014 ini. Iklan dari LINE Shopping yang sedang On Going. Ada juga melekat satu walaupun jarang-jarang update blog. Terima kasih banyak-banyak ya Nuffnang, juga LINE Shopping. Kalau boleh bagi lah lagi hehehe..



45 comments :

  1. Tahniah Mama Rey... atie pun dapat... :) mudah2an murah rezeki lagi ya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aTie...tahnia jg ya..aTie pn sama jg..moga murah rezeki lg..

      Delete
  2. Tahniah mama rey, meh sini sy tambahkan tabungan mama ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. huny madu..tq tlg tambah tbungn hehehe

      Delete
  3. tahniah. sy belum dpt apa2 dari nuffnang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Abe...tak pa..ada la tu nti rezeki masuk

      Delete
  4. Tahniah Mamarey...semoga murah rezeki, menabung sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq BM..moga BM juga stiasa murah rezeki..tq mnabung..

      Delete
  5. tahniah..moga lebih banyak CPUV yang akan melekat di blog ini

    ReplyDelete
  6. alah akak pun tak der banyak tahunni.. sedih gak tapi ingat balik tujuan berblog mula2 dulu.. hanya ingin kenangan diabadikan di blog ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pa kak..jgn sedih2..kalau ada rezeki adalah tu nanti melekat..

      Delete
  7. Replies
    1. tq Mimi..tahniah jg utk Mimi..moga dimurahkan rezeki ya..

      Delete
  8. Tahniah mama...kita klik tabung mama..

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. untung la.. Salam kenal :D

    ReplyDelete
  10. macam best jer..tahniah rasa ini cukup puas berblogkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq suri..menambahkn smgt berblog hehe

      Delete
  11. emm.. sy stau pun psl benda ni.. sy pun ada gak.. hihihihi

    ReplyDelete
  12. tahniah mama! nina thn ni xdpt lg BE. nina dh tukar link blog tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nina..tak pa..blm rezeki lg nti afa la tu maduk ^-^..
      ok nina..nti mama tkr link dlm bloglist..

      Delete
  13. syok la., aku punya xcek lg ader ker

    ReplyDelete
  14. oklah, tetap ada rezeki tuk kita kan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup KA..x byk tp rezeki jg tu kn..

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...