Monday, March 31, 2014

Last Minit..

Ambil oder ini jumaat minggu lalu. Last minit sebenarnya. Busines Centre (BC) Tamparuli buat closing masa ambil oder ini.

Chek dulu semua barang..
Ini adik ipar punya oder. Baru saja join Sophie Paris pertengahan March lalu. Banyak juga oder dari kawan-kawannya. Tapi ada item yang out of stock. Harap-harap catalog akan datang ada sling bag tu nanti.

Makeup & pouch
Ini pula saya punya.. makeup dan pouch. Oder last minit ambil last minit juga. Semuanya readystock di BC.

Dapat diskaun...Sophie Paris Make-Up.
Suka tengok yang ini. Warna kotak makeup tu berubah-ubah bila digerakkan. Ada 25 jenis warna kesemuanya di dalam. Ini adik ipar dapat diskaun 50% sebab pembelian yang dibuat melebihi RM330 ke atas. Tambah 20% lagi untuk diskaun ahli.

Lama juga berurusan di BC sampai si Hero bongsu tertidur menunggu. Kena chek satu persatu barang yang dioder. Chek dalam dan luar untuk pastikan tiada kerosakkan. Tapi alhamdulilah semuanya selesai juga akhirnya. 


32 comments :

  1. Maju ni bisnes ko..... semoga success selalu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. .adalah sikit2. .tq Mia..^-^

      Delete
  2. Ape benda ni... so singgah klik2 nuffnang ye mama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tlg klik2 BM..
      err ni produk sophie paris BM...bag..wallet..aksesoris..kasut..mak eup dn byk lg..^-^

      Delete
  3. Replies
    1. tq SmuaInfo..hrp2 brjln lncr..In Shaa Allah^-^

      Delete
  4. good luck dear...semoga terus success...SA order online je for my customer..selalunya diorang suka dengan handbag..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq AS...moga AS jg trs success^-^...scra online blm prnh buat lg..BC dekat..ambil BC sj..

      Delete
  5. Hebat juga ni bukan semua org ada peluang kan.. offer bukan selalu ada.
    Cuma kalau dah dijadikan stock adalah yg menempah/membeli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira bole thn jg adik ipar ni buat jualan..baru join tp oder dr cstmr byk..

      Delete
  6. wahhhh seronok kan berbisnes kalau banyak order lagu ni. Keep it up.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup Nas..jd brsmgt hehe..tq ya Nas^'^

      Delete
  7. Menarik ni mamarey..kit memang suka sangat make up kits ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka dgn kit makeup tu tp sy jrg pakai makeup sbnrnya hehe

      Delete
  8. wah business makin success... good luck

    ReplyDelete
  9. semoga bisnes terus sukses MamaRey..
    semua cantik:-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak..yup kak designnya cantik2..beg plg suka tengok..^-^

      Delete
  10. cantik mekap pouch tu...pink lagi..

    ReplyDelete
  11. moga terus maju Mama Rey... cantik2 juga kan barangan nya..:)

    ReplyDelete
  12. Gudluck sis..sy pun suka dgn barangan dri sophie paris..sy mau tanya ba sis, sis asal Tamparuli ka? Sis tau lokasi Tabika Dopu? sy sedang mencari lokasi tabika ni..sy brharp sngt sis dpt whtsapp ke sy ttng info lokasi tadika tu dlm msa trdekat ya...tq so much sis..no whtsApp sy 0143726110..makasih banyak2 sis atas infonya nnt.. :)

    ReplyDelete
  13. Bertambah maju biz...good luck..

    ReplyDelete
  14. wah dh jd business women.. hehee. semoga mama berjaya ya :)

    ReplyDelete
  15. Best nyer ... Sambil niaga sambil shopping ...

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...