Thursday, October 10, 2013

Shopping Di Zalora Malaysia


Ini kira kali pertama shopping di Zalora.com.my. Kalau sebelum ini cuma intai-intai..tengok-tengok saja di web Zalora Malaysia . Ragu-ragu sebenarnya sebelum ini. Tapi selepas tengok beg adik ipar yang cantik menawan, jadi terpikat pula. Adik ipar kata prosesnya cepat. Sudah dua kali dia membeli beg di Zalora Malaysia. Dan kedua-dua beg tu memang memikat hati. Jadi saya pun merembat lah satu beg yang memang lama di intai-intai di Zalora.

zalora malaysia, beg
Beli guna baucher..
jimat cikit duit hehe..

Baru Keluar dari kotak. Alhamdulillah, sampai dalam keadaan yang memuaskan hati. Saya buat pembayaran waktu pagi. Petangnya dapat email bagitau barang yang saya oder sudah diposkan. Cepat prosesnya. Terima kasih Zalora Malaysia. 

19 comments :

  1. wah! bestnya shopping di zalora... lama sdh mo shopping sana, tapi belum juga tercuba..
    cantik beg tu:)

    ReplyDelete
  2. kty pun selalu soping dgn zalora..
    mmg puasati ..hari ni bayar ..esok smpi .

    ReplyDelete
  3. Saya tak pernah cuba sebab "takut".
    Ingat nak try jugak la nanti Mamarey..

    ReplyDelete
  4. Teringin jugak kat kasut2 yg ada kat zalora..cntik2

    ReplyDelete
  5. saya klu beli brg , x puas klu x dpt belek ... heheheee

    ReplyDelete
  6. ramai yg kata puas hati shopping kat zalora ni...
    dapat la MR beraya dengan beg baru minggu depan :)

    ReplyDelete
  7. Macam Zalora ni bolehlah dipercayai. Tapi saya masih ragu2 nak beli online, takut realiti tidak secantik gambar. Lebih selesa memilih barangan di depan mata lagilah mama.

    ReplyDelete
  8. wah cepatnya mama..bagus-bagus..

    ReplyDelete
  9. fisii juga ada zalora mama,, emang berbelanja sekrng lebih mudah ya

    ReplyDelete
  10. Tak pernah cuba membeli di situ. Khabarnya servis bertambah baik. Baguslan...

    ReplyDelete
  11. Jelesnya... nak intai jugalah zalora ni...kot ada yg berkenan

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..lepas ni boleh shopping lagi kan..aida tak pernah beli lagi kat sana..nanti nak cuba tgk2 jugak la..hihi

    ReplyDelete
  13. saya pun x pernah shopping di zalora lagi..huhu

    ReplyDelete
  14. Xpenah shopping kt zalora. Hehe..

    ReplyDelete
  15. Wow Mama,cantekk beg tu...muehehe...pinjam boleh? :P
    sy pun tak pernah shopping kat sana....

    ReplyDelete
  16. salam mamarey..lme x singgah cni..
    cantik beg tu..

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...