Wednesday, March 6, 2013

Wordless Wednesday : Yang Merisaukan Seorang Ibu

Photo: ♡ Happy Friday fabulous mommies and have a GREAT weekend! Endau Health Garden is open today after one week break. Jom sihat bersama Endau Health Garden ;-)

-ADMIN-
ENDAU HEALTH GARDEN

Ibu-ibu akan risau kalau baby diam-diam dalam perut

47 comments :

  1. Hahaha cute, senang lenang depa kicking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tendang perut mak mcm tendang bola..

      Delete
  2. oh..yeke? tak normal ka kalau bby tu tak aktif?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aktif lagi bagus Nana..maksudny baby sihat dlm perut..:)

      Delete
  3. Replies
    1. hehe..yg ditendang pun tak tahan ..adoiii

      Delete
  4. betul tu..mesti dia ingat anak dia tak hidup..huhu

    ada baby dia cukup aktif dlm perut ibu dia..mesti sakit kan klu dia kuat menendang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la Nl..memang risau kalau baby tak tendang..apalagi kalau time hampir2 besalin

      Delete
  5. Betul..betul...nanti Ibu2 yg mengandung risau plak klu baby tak menendang dlm perut...hehe..
    demi kasih, ibu rela kena tendang2 dlm perut...haha>

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bah Atie..biarla sakit kena tendang drpda baby diam2 kan

      Delete
  6. hehe.. betul3... siap kena kira berapa kali tendang... tapi bila dah besar, jangan suka2 hati nak tendang perut ok... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..betul tu jgn sesekali tendag ibu..dosa tau anak2 hehe

      Delete
  7. Biasa berapa bulan yea babby suka kick

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau anak ketiga dulu sy mula rasa tendangan baby seawal tiga bulan..tapi tak kuatlah

      Delete
  8. Replies
    1. hee..baby sihat kalau byk tendang..:)

      Delete
  9. Itu yg nak bagi ibu lega dia dok bersilat di dalam ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul tu Kakzakie..dia tak tendang ibu gundah gulana jadinya

      Delete
  10. Replies
    1. dia tendang kuat2..mesti ibu dia terduduk terus hehehe

      Delete
  11. met pgi sobat maaf baru berkunjung kesini sobat

    ReplyDelete
  12. hehehehehehe memang betul tapi cute lah cartoon tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cartun duduk silang kaki mcm bos..haha

      Delete
  13. Salam,
    Haha...kalau tendangan macam tu mau senak perut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam BM..:)
      senak perut bercampur sakit pinggang pun ada BM hehe

      Delete
  14. Replies
    1. betul kan..semua ibu mesti setuju punya..hehe

      Delete
  15. Oh, saya selaku bakal ibu baru tahu perkara ni. Tapi tak sakit ke kena flying kick tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tahan hati Akma..tapi tendangan tu satu pengalaman yg best tau..

      Delete
  16. Replies
    1. kan..Fiza pun setuju..ibu2 yg penah lalui mesti akan cakap ya..:)

      Delete
  17. maybe sebab feel kot..kepuasan bila rasa someone tu wujud dalam perut..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi baby suka tendang lagi ibu2 suka sbb itu menunjukkan baby sihat ..:)

      Delete
  18. salam...xpe komen 2 kali pun terharu akak,tq sudi bertanya khabar.alhamdulillah akak dah beransur sihat,ulser adrien pun dah baik,cuma x sempat nk update citer baru sbb akak ke hq 2,3 hari ni.nti akak update ye..terima kasih sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak..tq.byk2 jg sudi dtg sini..:)

      Delete
  19. hihi.. comel. pernah rasa baby tendang kat perut kawan. excited je. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau perut sendiri kena tendang lg seronok..:)

      Delete
  20. Ohh, risau ehh? Hehehe.. ilmu baru nih.. keh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu ilmu utk persedian Chips akan dtg..hehehe

      Delete
  21. ai, tetiba entry pasal baby dlm perut ni... ada berita baik ke mamarey?
    hehe

    ReplyDelete
  22. HAHAHA..GANASNYA BABY..TENDANG LA SLOW2..

    ReplyDelete
  23. huhu..bila intan nak rasa macam n..:(

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...