Thursday, May 15, 2014

Teman Setia

Teman setia ke mana saja..

La Noisette Pouch..Pouch yang menjadi kesayangan saya sekarang ini. Teman setia bila keluar berjalan ke mana saja. Dapat pouch ini semasa special price dalam catalog 17 Sophie Paris yang lalu. Harganya cuma RM22 sahaja. Mula-mula nak jual balik sebenarnya tapi akhirnya saya gunakannya sendiri. Kombinasi warnanya pink & Black memang menarik hati.

Wallet..handphone..pen..notebook kecil boleh dimasukkan semua sekali ke dalam. Itulah sebabnya saya sayangkan pouch ini. Semua benda penting saya sekali ada di dalam. Bila kemana-mana cuma bawa pouch ini saja..ringkas..mudah.. Kecuali kalau keluar berjalan bersama-sama dengan satu family. Pouch ini saya masukkan dalam bag.


17 comments :

  1. Cantik Mama..kita suka color dia..

    Whisper & Downy for mama..

    ReplyDelete
  2. cantik dan senang nak bawak macam2.. masuk semua sekali.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg best tu Chic Na..sekali masuk bnda penting kt dlm hehe

      Delete
  3. color kegemaran kak juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ya ke kak..kombinasi warna yg menarikkn..

      (kak try cmnt kt blog akak tp x dpt..sy gn hp BW..)

      Delete
  4. cantik la mama.. suka juga kaler mcm ni. butik sophie kt sini pun nina xsempat singgah lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah la Nina..dah ada new catalog skrg ni kn..effective hr ini..

      Delete
  5. simple dan kaler pun cantik.....:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple..ya Mia tu yg plg best..^_~

      Delete
  6. Ya, kak...pink and black is the perfect match ever. Nampak menyegarkan. hehe..

    http://vandergood.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kombinasi dua warna bikin pouch tu lebih menarik Van^^

      Delete
  7. Cantik kombinasi kaler pink itam...i loikee

    ReplyDelete
  8. Kombinasi pink n itam...i loikeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah jangka Mimi suka hehe..kaler pink ada disitu^_~

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...