Thursday, May 22, 2014

Produk Baru

Sabtu lalu saya menghadiri event BC Tamparuli. Teruja sebenarnya datang sebab nak dapatkan katalog dari Sophie Paris. Kali ini Katalog volume 19, katalog terbaru dari Sophie Paris memperkenalkan beberapa produk baru yang menarik.Antaranya seperti di bawah ini.


Perfume Roll On untuk lelaki (WAFIQ) dan wanita (ZAHRA) yang boleh dipakai semasa solat. Botolnya kecil comel senang dimasukkan dalam kocek seluar atau baju bila ke mana-mana.

Bag pink yang comel tu pula ialah tempat menyimpan peralatan makeup. Lipliner, eyeliner, compact powder, lipstic, perfume...boleh masuk semua sekali dalam bag ini. Lebih kemas dan tersusun di dalam. Ada satu cermin kecil tersedia dalam untuk kita menghias wajah. Saiznya 16 x 16 x 12.5cm. Comel jer kan ^^...


Yang ini pula ialah set penjagaan rambut dan juga set penjagaan badan. Untuk set penjagaan rambut ada tiga gabungan iaitu Dandruff Shampoo+Conditioner, Serum dan Tonik Rambut. Ini memang sangat sesuailah dengan saya yang punya masalah rambut gugur. Korang pun boleh try test produk ini nanti ya..^^

Produk set penjagaan badan pula terdiri daripada Green Tea Body Shower, Green Tea Body Scrub dan Green Tea Body Butter. Harumannya memang best. Lembut dan menyegarkan. Diri rasa relax dibuatnya..^^


Ini pula produk Make-Up terbaru dari Sophie Paris. Trio Blush On beserta dengan brush nya. Lip Pencil beserta dengan shaperner nya. Kalau tumpul senang jer tajamkan ^^..Lip Tint dan juga Lip Gloss.

Ada banyak lagi yang baru sebenarnya, yang menarik dalam katalog terbaru dari Sophie Paris. Bag, wallet, pakaian, sandal, aksesoris dan banyak lagi. Korang boleh intai-intai di SINI  dan juga di SINI.Jika sudi Bolehlah klik-klik LIKE & Share hehe..^_~... Produk design dari Perancis keluaran Sophie Paris ini memang best-best. Sebab itulah bila mula-mula melihatnya terus jatuh hati dan terus join member. Join member pun tidaklah mahal sangat yurannya. Cuma RM15.00(SM)/RM16.50(SS) sahaja untuk seumur hidup.

Apa-apa pertanyaan, nak oder atau nak join member untuk dapatkan diskaun ataupun nak jadikan sebagai pendapatan tambahan, boleh email saya mamarey12@yahoo.com. Ataupun boleh pm saya dekat G+ ya..

21 comments :

  1. wah dah keluar katalog baru yer...menarik ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru keluar Farah..ya..byk yg menarik di dalamnya..^^

      Delete
  2. Mcm ok2 juga barangannya kan .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagnya cantik2 Mia..ok jg Barangannya ni..ada byk pilihan didalam..plg org suka bag la

      Delete
  3. Menarik juga barangannya.
    Beg tu comel la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel kan Ira..bag utk simpan makeup..

      Delete
  4. Sophie tetap terbaik kan....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetap terbaik AS..nak target free gift Shanon Watch tu AS..sdg berusaha nak dptknya hehe

      Delete
  5. Salam Jumaat mama..never tried this product before..macam menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam selasa Raudz..kena try lepas nanti Raudz hehe^^

      Delete
  6. Replies
    1. yup Mimi..semakin popular wlpn baru bertapak di Malaysia 2 thn lebih..Sophie smakin digemari..Design dia yg best2 buat org suka

      Delete
  7. Replies
    1. P60.. untuk lelaki pn ada juga..kasut..wallet..jam tangan...nanti boleh tengok kat link atas yg sy beri tu ya^_~

      Delete
  8. Kakak tertarik dgn cara packing dia tu MR cantik dan menarik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan Kak Zakie..packing utk jam tgn lg menarik kak..^^

      Delete
  9. eh nampak menarik la... tapi tak pernah try pula produk ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. NK blm prnh try ke..kalo NK brminat nak try email je sy mamarey12@yahoo.com atupn bole pm sy kat G+ ya..produknya mmg menarik..NK bole tengok produk yg lain mlalui link yg sy ber tu ya..^_~

      Delete
    2. NK blm prnh try ke..kalo NK brminat nak try email je sy mamarey12@yahoo.com atupn bole pm sy kat G+ ya..produknya mmg menarik..NK bole tengok produk yg lain mlalui link yg sy ber tu ya..^_~

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...