Saturday, May 17, 2014

CPUV Nuffnang : Whisper Mesh & Cotton


Tergerak hati chek akaun Nuffnang tadi. Alhamdulillah ada satu lagi iklan yang masuk. Iklan Whisper Mesh & Cotton. Start Date 28 April lalu dan masih lagi On Going.  Orang lain dapat bersusun-susun. MaMaRey pula...alahaiii..hehe..Tapi apapun tetap rezeki juga bah kan. Terima kasih Nuffnang juga Whisper sudi meletakkan iklan di blog ini. Brand Whisper antara yang saya suka gunakan. Memang selesa bila dipakai. Tapi untuk Whisper Mesh & Cotton ini belum lagi mencubanya. Lepas ini kena cuba lah. Nak juga tahu kelebihannya macam mana..

Kepada korang semua yang sudi datang bertandang ke blog MaMaRey yang tidak seberapa ini, terima kasih banyak-banyak ya. Walaupun jarang BW dan update blog, korang semua masih lagi datang menjenguk ke sini. Tq banyak-banyak dan selamat berhujung minggu semua. Moga ceria..happy2 bersama-sama dengan insan yang disayangi..(^_~)


21 comments :

  1. Wah,tahniah kak...hehe...macam mana mau buat macam tu kak?...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buka acc nuff Van..pas tu copy code html iklan yg diberi d blog..

      Delete
  2. Tahniah Mama..Nestum for you..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki tu mama.. nuff dh kedekut nk bg CPUV kt nina. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah nina..nti2 ada la tu nina..In Sha Allah^^

      Delete
  4. Replies
    1. sebijik je Ummi tp appn ttp rezeki kn^^

      Delete
  5. Alhamdulillah... harap-harap biarlah lama dia duduk di sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak zakie..hrp2 mcm tu lah^^

      Delete
  6. Tahniah.. semoga dimurahkan lagi rezeki hendaknya

    Assalamualaikum. Jemput singgah blog http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Ada info vitamin & supplement produk Shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Hayani..
      In Sha Allah nti sy jenguk ya^^

      Delete
  7. woooo aku pun nk cek gak la jap2 lg., kot la ader dapt gak., da lame xdpt cpuv nih., huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah! zuhdi..cpt2 chek mnatsu ada rezeki masuk..^^

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...