Tuesday, April 29, 2014

Pou

Baru mandi^-^

Comel si Pou ni kn..Baru semalam dwonload game Pou ni. Hero ketiga saya yang beriya-iya sangat suruh dwonload. "Syok main tau Mummy..pandai besar si Pou..macam abang main.." Dan saya pun mendwonload lah game ini..Pertama kali dwonload tidak berjaya. Semalam barulah dapat.

Walaupun baru semalam mencubanya tapi memang best..memang syok main game Pou ni. Selepas habis melakukan tugas harian pagi tadi, duduk berehat sebentar dan jenguk si Pou ini. Bagi makan..bagi mandi..bagi tidur..Macam jaga anak lah pula hehe..Tapi hilang juga rasa penat ni ^-^.. Tadi pula main bersama-sama dengan anak game Sad Tap pula. Sama-sama mencari si Pou yang sedih. Salah tekan masa jadi pendek.

15 comments :

  1. Nah terlebih makan sudah ko punya Pou ni....ada o o lagi..hehe
    Samalah Mamarey, ni lah kerja aku punya anak2. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. o.. o..smkin btmbh skrg Mia hehe..kuat mkn bah kn su Pou ni

      Delete
  2. owhhhh bole dload utk anak2 ni he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dload n main sama dgn ank2 lia hehe

      Delete
  3. ada lagi ke game nih....last time dah uninstall....huhuhuuu

    ReplyDelete
  4. pou nih asyik nak main je.. -..-
    penat jugak kalau hari2 nak hadap dya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe n asyik nk makan je kn..time btl2 lapar baru bgi mkn hehe

      Delete
  5. dh lama xmain la mama.. hehe. bg dia mkn byk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pou ni suka makan btk kn nina..tp best jg layan dia ni comel hehe

      Delete
    2. mama bg dia makan byk2.. hehee

      Delete
  6. haha., terjebak gak ngan mnde nih..,

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak-anak yg tlh mnyebabkn diri ini tdjebak hehehe..tp best jg lyn Pou ni

      Delete
  7. Hai mamarey...bagaimana hendak email mamarey ya?...sebab sa ingin bertanya sesuatu tentang blog saya...harap mamarey sudi membantu...pounsikou...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi VG..^-^
      email ada tuu ats sn sblh sidebar..
      mamarey12@yahoo.com..
      tanya saja..In Sha Allah sy bantu ..ponsikou jg sudi dtg sini ya..

      Delete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...