Sunday, April 20, 2014

Beli Buku Di TIMES Bookstore 1Borneo

Beli Buku, buku Puzzle, Kedai buku Times di 1borneo
TIMES Bookstore 1Borneo

Kalau hari itu Beli Buku Di HARRIS 1Borneo, kali ini cari buku di TIMES Bookstore pula. TIMES Bookstore ini terletak di Lot G819, Ground Floor, 1Borneo. Bawa anak-anak cari buku yang mereka suka di sini. Sewaktu kami ke sini petang kelmarin, pengunjung tidak ramai. Jadi senanglah mencari buku dan buat pembayaran di kaunter pun sekejap saja. Sebab tidak perlu beratur menunggu giliran.

buku cerita, buku bacaan anak-anak, kedai buku TIMES dI 1Borneo
Buku untuk anak-anak..RM52.90

Buku-buku yang dibeli. Empat buah buku. Dua buah buku Lawak Kampus pilihan Kaka. Sebuah buku Puzzel pilihan Hero ketiga dan sebuah lagi Sebuah buku Sains Kimia yang telah menarik perhatian saya.

Apa yang menariknya buku Sains Kima ini ialah cara penyampaiannya. Cara penyampaian yang santai, lucu dan menghiburkan dengan kandungannya disusun mengikut kandungan buku teks sekolah rendah dan menengah rendah+atas. Rasanya buku ini sesuai untuk anak-anak saya yang suka sangat membaca buku komik.

25 comments :

  1. besar nya kedai die..pening nk cr buku..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg besar Nurul..x sempat meround semua..cuna pegi bhagian ank2 suka jer

      Delete
  2. Saya selalu beli kat Centre Point Sabah sebab kat sana murah sikit berbanding Harris. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu ms student sll pegi jg sn..dgn kwn2 cari2 buku rujukn

      Delete
  3. Replies
    1. hah! d situ la..bestkn cri buku sn..jrg bawa ank2 p eatons..1B ada dekat cikit..

      Delete
  4. Ni klu masuk dgn anak2 ni satu jam pun nda cukup bah...byk buku mo dibelek2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul tu Mia..kalo bawa bdk kecil lg..nah! mana dapat meround habis..habis mada kejar ank jal hehe

      Delete
  5. my anak buah , ikut pi giant pun pau mamanya buku ... komik mmg kegemaran budak2 .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la tu QV..ank2 suka sgt mem pau sy hihi..

      Delete
  6. Replies
    1. Salam sabtu & salam hjg mggu Raudz..^'^

      Delete
  7. klau bawa anak2 ke kedai buku. mmg abis diborong semua nyer lah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bdk2 KA..kalo jumpa buku yg disuka lg..mmg diborong la ^'^

      Delete
  8. rambang mata kalau masuk kedai buku kan? rasa nak beli semua je.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah letak bajet Ira..kalo x mmg nk angkat byk2 hehe

      Delete
  9. Memang rambang mata klo tgk buku bebudak ni. Last saya beli masa Big Bad Wolf hari tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknya pun ikut rambang mata Fiza hehe

      Delete
  10. seronoknya shopping buku.. dapat buku sorang satu ye..

    ReplyDelete
  11. salam singgah ptg membaca bila ada masa free2 ckit..

    ReplyDelete
  12. Lama xbeli buku...nih yg gatal tapak tgn nk beli buku lg nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Mimi pn minat beli buku kn..sll nmpk entry ttg buku yg Mimi beli..

      Delete
  13. lama xshopping buku.. teringin la nk ke borneo mama. hehee

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...