Thursday, December 27, 2012

Jadual Perincian Persekolahan 2013

Sekolah akan bermula pada 01 Januari 2013 bersamaan dengan hari Selasa bagi Negeri Kedah, Kelantan dan Terengganu (kumpulan A).                                                                                                                                                                                     
Bagi Negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak,  Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Pahang, Sabah, Sarawak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Labuan dan Putrajaya (kumpulan B) sekolah akan bermula pada 02 Januari 2013 bersamman dengan hari Rabu.

Jadual Perincian Persekolahan mengikut penggal 2013 telah pun dikeluarkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) yang dikategorikan dalam dua kumpulan iaitu A dan B.  Jadual Perincian Persekolahan Mengikut Penggal boleh tengok sini dan boleh print terus.

Lepas ini bolehlah merancang cuti-cuti Malaysia tahun 2013 nanti.  Bagi saya yang sudah berkeluraga jadual ini penting untuk merancang aktiviti sekeluarga.    


14 comments :

  1. Mula la keje..
    Nak telek tarikh cuti supaya ada motivasi nk keje...hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih.. amat diperlukan...

    ReplyDelete
  3. betul tu kan Mama Rey.. boleh plan cuti2 selepas ni..hehe.. anak sy belum sekolah.. tapi penting nak tau takwim persekolahan...hehe;)

    ReplyDelete
  4. Tapi anak sulung kakak 31hb dah kena balik sebab dia penolong ketua pengawas kena sedia terima tetamu asrama baru pada 1hb. Anak kedua kakak balik 1hb sebab 2hb baru start sekolah. Anak ketiga rilex masih dgn mama lagi.

    2013 kakak tak tahu lagi cuti macam mana

    ReplyDelete
  5. yea..sekolah sdh..maknanya anak2 akan ada d rumah..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Mama

    saya dah siapkan baju anak ke sekolah

    ReplyDelete
  7. mula bkerja semula la asben saya nanti skolah dah buka

    ReplyDelete
  8. ermm dah nak bukak sekolah dah ye..
    jadua tu mmmg pnting mane yg berkerluarga..
    perancangan perlu di buat awal (^_~)

    ReplyDelete
  9. kalau zaman sekolah dulu time2 macam nie xcited kemain sebab semua peralatan baru2 belaka.. baju baru, beg baru, kasut baru, buku baru, alatan tulis baru.. haha. Betul2 jadual tu penting untuk plan cuti akan datang :)

    ReplyDelete
  10. betul tu... yg da berkeluarga ni lagi la kena rancang betul2. nani blum berkeluarga pun kena planning jgk.. :)
    now pergi mall rmai yg tgh shopping bju sek. suke tgk anak2 excited nk masuk sek. :)

    ReplyDelete
  11. hehhe kalau tgk cuti2 cmni baru smanagta sikit,hihih

    ReplyDelete

Pounsikou Tambalut
Terima Kasih Sahabat

Sudi Baca Sudi komen....
Komen jangan malu-malu ya...(^_~)

Cerita Lalu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...